Profilul Școlii

Ne ocupam atent de educatia elevilor incepand din clasa a V-a, ciclul gimnazial si continuand pana in clasa a XII-a de liceu. In functie de aptitudini si inclinatii, elevii de gimnaziu au posibilitatea de a opta pentru clase de matematica intensiv sau engleza intensiv.

Suntem siguri ca la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti oferim copiilor un invatamant de calitate si o educatie adecvata, care va asigura o dezvoltarea armonioasa ce va deschide drumul in viata.

Elevii de liceu au ocazia de a alege fie pentru profilul real (matematica – informatica, fie pentru cel uman (filologie).

In liceu, elevii vor avea sansa de a studia stiintele exacte (Matematica, Informatica, Fizica, Chimie, Biologie) in limba engleza, ceea ce le va fi folositor absolventilor care vor aplica pentru burse de studiu la universitati din afara granitelor Romaniei, dar si celor care vor alege sa isi continue studiile in tara.

ICHB oferă:

– mediu de învățare prietenos, plăcut, performant
– sigurantă și grijă fată de copilul dumneavoastră
– cele mai bune practici pedagogice
– posibilitatea să experimenteze și să pună în practică noțiunile învățate
– elevi integri, responsabili, independenți

ICHB vă așteaptă cu o ofertă educațională diversificată și de calitate, care să asigure atingerea standardelor de învățare și promovare a valorilor europene într-un climat de siguranță fizică și psihică.

Considerăm că doar împreună putem controla viitorul și schimba ceva în educația din România.