Liceul Teoretic Internațional de Informatică București oferă o gama largă de cluburi pentru anul școlar 2017-2018, semestrul I, începând din data de 2 octombrie 2017.

Diversitatea și numărul mare de cluburi, peste 40, oferă elevilor posibilitatea de a alege orice club îndrăgesc mai mult. Acei elevi care au ureche muzicală pot găsi cluburile de Chitară, Canto, Ansamblu coral sau Pian, însă cei au un simț artistic dezvoltat, cât și îndemânare pot merge la clubul de Teatru, Artă, sau Origami. De asemenea, micii informaticieni pot merge la clubul de Robotică.

Deoarece punem foarte mare preț pe sănătatea și bunăstarea copilului, cluburile precum Educație pentru Sănătate și Adolescență și Joc pot avea un implact favorabil asupra creșterii copilului. Elevii care doresc să alerge, să simtă aerul curat au posibilitatea de a opta dintr-o largă paleta de cluburi sportive: Fotbal, Tenis de masă, Taekwondo, Dans, Scrimă. În speranța că v-am căpătat atenția, va așteptăm să va înscrieți cât mai mulți în rândurile celor care fecventeaza aceste cluburi.