Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Services_JSON has a deprecated constructor in /home/ichb/public_html/ichb.colentina.ro/components/com_komento/classes/json.php on line 118

Warning: escapeshellcmd() has been disabled for security reasons in /home/ichb/public_html/ichb.colentina.ro/libraries/vendor/phpmailer/phpmailer/class.phpmailer.php on line 1444
Cluburi
Print
Category: Cluburi
Hits: 14441

Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti ofera o gama larga de cluburi pentru anul scolar 2017-2018, semestrul I, care vor incepe din data de 2 octombrie 2017.

Diversitatea si numarul mare de cluburi, peste 40, ofera elevilor posibilitatea de a alege orice club indragesc mai mult. Acei elevi care au ureche muzicala pot gasi cluburile de Chitara, Canto, Ansamblu coral sau Pian, insa cei au un simt artistic dezvoltat, cat si indemanare pot merge la clubul de Teatru, Arta, sau Origami. De asemenea, micii informaticieni pot merge la clubul de Robotica.

Deoarece punem foarte mare pret pe sanatate si bunastarea copilului, cluburile precum Educatie pentru Sanatate si Adolescenta si Joc pot avea un implact favorabil asupra cresterii copilului. Elevii care doresc sa alerge, sa simta aerul curat au posibilitatea de a opta dintr-o larga paleta de cluburi sportive: Fotbal, Tenis de masa, Taekwondo, Dans, Scrima. In speranta ca v-am capatat atentia, va asteptam sa va inscrieti cat mai multi in randurile celor care fecventeaza aceste cluburi. 

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - http://colentina.ichb.ro/images/selectie cluburi