Profilul Şcolii

De la grădiniță la liceu pentru un viitor strălucit.

Ne ocupăm atent de educaţia elevilor începând din băncile grădiniței până în clasa a XII-a de liceu.

Începând de la cele mai fragede vârste, suntem interesați să dezvoltăm un învățământ preuniversitar modern și de calitate, prin aplicarea activităților pe domenii experiențiale, jocuri și activități didactice și de dezvoltare personală care permit parcurgerea interdisciplinară, integrată a conținuturilor proiectate.

Începând din clasa a I-a, la școală primară elevii au engleză intensiv.

Începând din clasa a V-a, la gimnaziu, elevii au posibilitate de a opta pentru clase de intensiv matematică sau intensiv engleză.

Începând din clasa a IX- a, la liceu, în funcţie de aptitudini şi înclinaţii, elevii au posibilitatea de a opta fie pentru profilul real (matematică – informatică), fie pentru cel uman (filologie).

În liceu, elevii au şansa de a studia ştiinţele exacte (Matematică, Informatică, Fizică, Chimie, Biologie) în limba engleză, ceea ce le va fi folositor absolvenţilor care vor aplica pentru burse de studiu la universităţi din afara graniţelor României, dar şi celor care vor alege să-şi continue studiile în ţară.

Pe parcursul liceului, elevii sunt interesați de a afla oferta universităților atât din țară, cât și din afara granițelor; ghidați de profesorul care se ocupă de acest departament, urmează procedura de a aplica pentru o universitate și de a pregăti dosarul, în funcție de cerințele fiecărei universități.

Elevii noștri au fost acceptați ca studenți la universități de prestigiu precum MIT, Harvard, Cambridge, PrincetonStanfordOxford, Manchester, USL, Academia de Studii Economice, Universitatea Politehnică București, Facultatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” , ducând renumele liceelor noastre mai departe. Cei mai mulți dintre elevii noștri aleg să își continue studiile în străinătate, însemnând un procent de peste 50% din totalul absolvenților. 

Grădiniţă
Intensiv Limba Engleză
Primară
Intensiv Limba Engleză 

Gimnaziu
Profil : Intensiv Matematică şi Limba Engleză
Liceu
Profil Uman : Filologie          Profil Real : Mate-Info şi Ştiinţele Naturii

Profilul Scolii main

Şcoala Mea

► Educare - Catalog Virtual

Structura anului școlar

Calendar Activități

► Calendar Concursuri

        ► Program

        ► Orar

Cursuri online

Lista cluburi

        ► Observatie

        ►Summer School 2018

        Summer Camp 2018

 

 

 

Contact

Adresa: Șos. Colentina nr. 64B
021187 București / România (Harta)

Gradinita & Clasele 0-IV
       ► E-mail  : [email protected]

Gimnaziu & Liceu
       ► Phone  : +40 212 403035
       ► Fax : +40 212 403022
       ► E-mail  : [email protected]

         

 

 

Angajari
© ICHB Colentina. All Rights Reserved. Designed By ICHB Colentina