Dotare ICHB Colentina

 Laboratoare & Săli de clasa

Grădiniţa şi Şcoala primară dispun de aparate video, televizoare, radio-casetofoane cu CD şi un laborator de Informatică cu o reţea de 15 calculatoare, conectată la Internet. Copiii beneficiază de spaţiu personal de depozitare a obiectelor personale, a rechizitelor şi a lucrărilor personale. Materialele necesare activităţilor zilnice sunt suportate de grădiniţă. Şcoala pune la dispoziţia cadrelor didactice şi a elevilor un bogat material didactic (jocuri, planșe, DVD) şi urmăreşte achiziţionarea altora noi.

Școala deține săli de clasă spațioase, luminoase și amenajate adecvat, dotate cu aparatură performantă, care să îmbunătățească procesul educațional de predare-învățare.

Laboratoarele, sala de prezentare, sălile de curs sunt dotate cu tablă interactivă, astfel încât profesorul utilizează această opțiune în scopul îmbunătățirii procesului educativ, poate face lecțiile mult mai atractive, iar elevii vor acumula mai ușor cunoștințe din domenii variate.

Sălile sunt dotate cu câte un calculator, un videoproiector și bănci cu scaune pentru 20 elevi, numărul maxim de copii din fiecare clasă. Elevii noștri au la dispoziție laboratoare IT, precum și un laborator pentru efectuarea de proiecte IT, unde învață să lucreze eficient şi corect cu calculatorul, îndrumați de către un profesor de specialitate, laboratoare pentru studiul intensiv al limbilor străine, dotate modern, cu mijloace didactice interactive.

nord ichb salacalculator1Pasiunea pentru frumos, pentru creația artistică și muzică este descoperită de elevi în cadrul atelierelor de pictură și a cabinetului de muzică din școală, unde aceștia își pot exersa abilitățile artistice și muzicale, sau și le pot descoperi.

Prin intermediul laboratoarelor de științe, fizică, chimie și biologie, elevii au posibilitatea să realizeze experimente, iar rezultatele acestora îi motivează să cerceteze, să aprofundeze și să pună în practică noțiunile studiate.

 

Biblioteca

nord ichb librarySe spune că “o bibliotecă este o ușă spre numeroase vieți”; accesul la lectură este asigurat de biblioteca școlii, loc în care elevii pot afla răspunsuri la întrebările lor din variate domenii precum și taina fiecărui cuvânt; punem la dispoziția lor cărți din diferite categorii științifice, dar și beletristică și de asemenea, un sistem modern de bibliotecă virtuală. Elevii au posibilitatea de a împrumuta cărțile acasă, sau de a le citi la bibliotecă. De asemenea, au acces la calculatoarele din bibliotecă pentru a se relaxa sau a aprofunda domeniile dorite.

 

Sala de sport

nord ichb salasport1Dezvoltarea fizică armonioasă și sănătoasă este principalul obiectiv al orelor de educație fizică și sport, ce se desfășoară, atât pe terenuri de sport sintetice și pe terenuri de baschet amenajate în aer liber, cât și în sala de sport utilată după standarde înalte.

Pentru că la ICHB dictonul “Mens sana în corpore sano” este luat cu adevărat în serios, sălile şi terenurile de sport reprezintă o parte importantă a Campusului.

 

 

 

Sala de Teatru și Conferințe

nord ichb salaconferinte1Având la dispoziție sala de teatru și conferințe, dotată în conformitate cu cele mai înalte standarde, putem organiza serbări prilejuite de diverse ocazii, concursuri artistice pentru elevi, ședințe cu părinții și conferințe. Elevii au ocazia de a pune în scenă piese de teatru pregătite cu dăruire, cântece, poeme și momente artistice. De asemenea, poate fi utilizată precum sală de cinema pentru a viziona filme 3D.

 

 

 

Şcoala Mea

► Educare - Catalog Virtual

Structura anului școlar

Calendar Activități

► Calendar Concursuri

        ► Program

        ► Orar

Cursuri online

Lista cluburi

        ► Observatie

        ►Summer School 2018

        Summer Camp 2018

 

 

 

Contact

Adresa: Șos. Colentina nr. 64B
021187 București / România (Harta)

Gradinita & Clasele 0-IV
       ► E-mail  : [email protected]

Gimnaziu & Liceu
       ► Phone  : +40 212 403033 sau +40212040448
       ► Fax : +40 212 403022
       ► E-mail  : [email protected]

         

 

 

Angajari
© ICHB Colentina. All Rights Reserved. Designed By ICHB Colentina