Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Services_JSON has a deprecated constructor in /home/ichb/public_html/ichb.colentina.ro/components/com_komento/classes/json.php on line 118
Siguranta
Print
Category: Facilitati
Hits: 2392

SIGURANTA

Ca instituţie de învăţamânt, acordăm o importanţă deosebită siguranţei elevilor; grija noastră este aceea de a crea siguranţă printr-o serie de măsuri. Activitatea acestora este supravegheată permanent, indiferent dacă sunt în sălile de curs, pe holuri, în spaţiile de joacă, pe terenul de sport sau la sala de mese.

Sistemul de dotări moderne de care dispunem face ca toate activităţile din şcoală să se desfăşoare în deplină siguranţă pentru elevi. Securitatea este asigurată de o firmă de pază şi de sisteme video amplasate pe holuri şi în clase, dar şi de cadre didactice care supraveghează cu mare atenţie elevii de-a lungul tuturor activităţilor.

De asemenea, în timpul pauzelor, atent supravegheaţi de către profesori, copiii se pot recrea înainte de începerea unei noi ore alături de colegi, în curtea din faţa şcolii sau pe terenul de sport care poate fi utilizat pentru jocuri sportive sau interactive.